Home

Marco camenisch

Entre el dia 15 i 30 d’octubre, un grup de companys i companyes vingudes de Suïssa realitzaran una gira informativa arreu de l’Estat Espanyol amb l’objectiu de difondre la situació del pres anarquista Marco Camensich.

En Marco ha passat per 20 anys de captivitat i 10 de clandestinitat arrel de la seva activitat revolucionària (molt lligada a la lluita contra la nocivitat sistèmica i la industria nuclear), i actualment continua políticament actiu a les presó.

Per coneixer més d’aprop la seva història i posar-la en relació a les nostres perspectives de lluita, el proper divendres 17 d’octubre a les 19:30h celebrarem una xerrada a l’Ateneu Llibertari del Palomar (C/ Coroleu 82 <M> L1 Fabra i Puig). Després hi haurà sopar per tothom.

A continuació afegim el text redactat per les companyes que realitzaran la gira informtiva:

“Contra la presó i el seu món. Per la llibertat del Marco Camenisch i de totes.

Gira informativa de trobada i discusió. Estat espanyol 15-30 d’octubre de 2014

El nou projecte de dominació dóna una especial importància al control de la identitat i el pensament de l’individu així com al control psicològic de la societat en el seu conjunt. És en aquest context que la presó, amb les seves noves mesures i desenvolupaments, s’aixequen, una vegada més, amb un dels pilars fonamentals de l’estat.

Amb els nous mecanismes de vigilància, que faciliten cada vegada més el control físic, sols queda colonitzar la ment del detingut. Així, a la realitat de les presons helcvètiques com a altres llocs del món, la psiquiatria cobra un paper central en la reeducació social de la presa. Aquells individus que es rebel·len contra les mesures terapèutiques i que no volen col·laborar amb el xantatge de les institucions, són castigats, sovint de per vida, amb mesures com l’internament.

Aquest és el cas del Marco Camenisch, un rebel anarquista ecologista suïs que ha passat més de 20 anys en les presons suïses i italianes. La seva història i la seva lluita, una entre tantes lluites de rebels i refractoris de tot el planeta, és el nostre punt de partida per a lluitar contra aquesta societat de les presons basada en l’explotació i el domini de la terra i dels animals humans i no humans. Perquè lluitaar contra la presó és lluitar contra la llei, contra el sistema judicial, contra les cadenes del càstic i en definitiva contra l’estat com a estructura d’explotació i dominació. Perquè lluitar al costat del Marco és tant sols una manera de llluitar per l’alliberament total, de lluitar per l’anarquia.”

Informació biogràfica sobre Marco Camenisch aquI: http://borrokan.wordpress.com/marco-camenish-gose-greba-huelga-de-hambre/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s