Home

elissa_habitatgewebEn un moment en què els desnonaments i els desallotjaments estan a l’ordre del dia, és necessari trobar estratègies col·lectives per trencar amb el sentiment d’impotència i fer front a qui pretén lucrar-se a costa del nostre sostre.

Des del Grup Elissa (Grup Llibertari de Sant Andreu) et convidem a compartir una estona amb nosaltres a l’Ateneu Llibertari del Palomar i a conèixer la proposta del Grup d’Habitatge de Sants.

“[…] des d’Acció Llibertària de Sants estem impulsant una campanya d’habitatge on intentarem ajudar a les persones que tinguin problemes d’habitatge al barri, sigui per no poder pagar el lloguer o per no poder pagar la hipoteca. De forma col·lectiva afrontarem problemes que moltes vegades ens semblem individuals, potenciant la cooperació i teixint xarxes.

I com ho farem això? Doncs per exemple, quan no puguis pagar el lloguer anirem a parlar amb el propietari del pis de forma conjunta per a demanar-li que baixi el preu del lloguer. Si és un banc qui t’està fent fora de casa teva anirem a la sucursal bancària, a pressionar per tal de que puguis seguir tenint un sostre on viure. En el cas que no tinguis casa, conjuntament buscarem al barri cases abandonades o pisos de bancs buits per tal de donar-los-hi ús i convertir-los en casa teva”

Dijous 9 de juliol a les 19:30h

Ateneu Llibertari del Palomar

C/ Coroleu 82 <M> L1 Fabra i Puig

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s